Mijn naam is Marijn Frijters en ben in 1975 in Rijen geboren. Daar tot 1999 gewoond, toen verhuisd naar Breda en woon daar nog steeds.

Heb na mijn opleidingen in Breda verschillende banen gehad.

Heb jaren aan atletiek gedaan. Maar ben daar in 2004 mee moeten stoppen i.v.m. problemen heup en rug. Ben toen gaan Nordic-walken en wandelen.

Heb ook mooie reizen gemaakt, zoals Florida, Turkije,  Egypte, Marokko.

 

Maar in Oktober 2009 ben ik ziek geworden ( zie mijn blog daar over http://www.marijnfrijters.blogspot.nl ).

Daar door afgekeurd, moeten stoppen met sporten, hobby’s niet kunnen uitvoeren. Ook geen echte reizen gemaakt in het begin. Maar sinds 2012 weer reizen gemaakt, fotografie opgepakt.

Het fotograferen is een mooie afleiding voor mij, al kost het wel veel energie.

 

Mijn interesse in fotografie begon al in mijn jeugd jaren. Fotografie was ook een grote hobby van mijn vader. Op zolder had hij een doka. Soms mochten we wel eens kijken als hij bezig was.

Toen ik een jaar of 10 was. Kreeg  ik van mijn vader een van zijn oude camera’s en zo begon mijn liefde voor het fotograferen.

Een paar jaar later kocht ik mijn eerste camera en in de jaren negentig  mijn eerste spiegelreflex. Nu velen jaren en verschillende camera’s verder. Heb ik heel wat foto’s gemaakt. In het begin vooral op vakantie, feestjes enz.

In 1999 voor het eerst gevraagd om een huwelijk te fotograferen van kennissen. Nu meerdere trouwreportages  gemaakt. Verder fotografeer ik graag kinderen, dieren/natuur, sport enz.

Op dit moment fotografeer ik voor verschillende evenementen en stichtingen, zoals Villa Pardoes en Venlostormt.

Ook verzamel ik oude camera’s.

error: Content is protected !!